2023 SMASHEN MET JOUW DOELEN EN PRIORITEITEN

Workshop op 14 december a.s. gegeven door Lizanne Jakobs

14 December

We worden allemaal elke dag bedolven onder inkomende mailtjes, belletjes, hebben een hoop ideeën en wensen voor ons bedrijf.  Maar hoe zorg je dat je komend jaar met focus gaat werken, je voornamelijk richt op dat wat jou en je bedrijf echt verder gaat helpen? Want als ondernemer heb je geen baas die je vertelt wat je moet bereiken en hoe snel.

Tijdens deze workshop leer je hoe je specifieke en meetbare doelen stelt voor de komende jaren die je hierbij gaan helpen. Hoe kun je, wat je misschien al vaag in je hoofd hebt zitten, vertalen naar concrete doelen? Vervolgens gaan we het hebben over hoe je dan je activiteiten voor 2023 plant zodat je voldoende “aan” je zaak werkt en niet er “in”. Met als resultaat dat jouw onderneming echt gaat opleveren wat jij wilt. Deze workshop is zowel geschikt voor net startende ondernemers als diegenen die al langer een eigen bedrijf hebben en ook hun werknemers willen laten zien waar de onderneming heen gaat.

Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, bekende partner bij Start Up Nijmegen en de oprichtster van Brilliant Work. Dit coachings- en adviesbureau is 3x verkozen tot beste van Nederland voor het MKB. Lizanne is al 12 jaar onderneemster en bedrijfscoach en weet hoe je je ondernemerschap goed inricht. Zij en haar collega’s zijn geaccrediteerd door zowel de provincies Gelderland als Overijssel, als de overheid, om met 50-100% subsidie​​adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken in een hele open sfeer.

 

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 14 December 2022 Tijd 17:00 - 18:30
Locatie

Stationsplein 26, 6512 AB Nijmegen

 

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial