De startup collegetour is een serie ontmoetingen met aansprekende ondernemers uit de regio.

12 April

Startup Collegetour

De startup collegetour is een serie ontmoetingen met aansprekende ondernemers uit de regio. Door een combinatie van interview en vragen vanuit het publiek komen we meer te weten over de weg die ze hebben afgelegd, hoe ze hun bedrijf hebben aangepakt en welke lessen ze hebben voor starters en studenten in de zaal. In elke aflevering komen er 2 ondernemers aan het woord.

We beginnen op 12 april met Roos Meerman (Fillip Studios) en Koen Olieslagers (Wattsun). Roos heeft in Arnhem aan ArtEZ gestudeerd, Koen heeft industrieel productontwerp gedaan aan de HAN.

Fillip Studios (https://www.fillipstudios.com) ontwikkelt artistieke concepten en doet aan design research. Producten en kunstwerken zijn wereldwijd te zien en Roos heeft diverse designprijzen gewonnen.

Wattsun (www.wattsun.net) heeft een product ontwikkeld waarmee stroom op locatie geregeld kan worden. Deze pop-up power is bijvoorbeeld interessant voor festivals en bouwlocaties.

De gespreksleider is Berry Kessels (voorzitter Innovatiefabriek Arnhem).

De Startup Collegetour wordt georganiseerd door Startclub Arnhem in samenwerking met Arnhem Studiestad en het Centrum voor Ondernemerschap van de HAN.

Kom luisteren en kijken hoe andere ondernemers hun onderneming hebben aangepakt!

We kijken uit naar je komst op 12 april.

Aanmelden kan ook via https://www.eventbrite.nl/e/294479775937

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 12 April 2022 Tijd 16:00 - 18:00
Locatie

ICA HAN Ruitenberglaan 26 (Ruimte A0.53) Arnhem

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial