Provincie Overijssel wil MKB-ondernemers, culturele en maatschappelijke instellingen stimuleren om structureel met digitalisering aan de slag te gaan.

11 April
Op 9 mei om 9.00 uur start de opening van een nieuwe ronde digitaliseringsvouchers voor het MKB. De provincie heeft besloten om in opvolging van de succesvolle mkb voucher regeling in 2021 (1.300 aanvragen) wederom vouchers te gaan uitgeven om digitalisering binnen het MKB te stimuleren. Via onderstaande link kan je meer informatie vinden over de regeling en voorwaarden.

We merken dat diverse bedrijven vragen hebben rondom de vouchers. Het gaat daarbij voornamelijk om toetsing of eigen idee├źn rondom digitalisering passen in de aanstaande regeling. Ook zijn er vragen rondom het opstellen van het digitaliseringsplan door een externe partij. Om alle bedrijven van de juiste informatie te voorzien organiseren wij dit vragenuurtje, waarbij de provincie zoveel mogelijk antwoorden geeft op concrete vragen.

De sessie bijwonen? Geef je dan op via info@mkbdeventer.nl. De bijeenkomst is digitaal en u krijgt een aantal dagen van tevoren de link voor de teams sessie toegestuurd.

https://www.overijssel.nl/loket/subsidie/regionale-economie/mkb-voucher-digitalisering/

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 11 April 2022 Tijd 15:00 - 16:00
Locatie

Via teams

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial