Na een flinke vertraging door de coronamaatregelen kan eindelijk weer de succesvolle zzp/kleine ondernemersdag binnen de gemeente Aalten worden gehouden.

9 May
Maandagavond 9 mei is iedereen weer welkom in gebouw Romienendal aan de Aldanaweg in Aalten (Dale). Tussen 18.00 uur en 18.55 uur is er inloop met maaltijdsoep en broodjes en om 19.00 uur start het programma met een plenaire opening. Ondernemers kunnen daarna in twee rondes kiezen voor thema’s met bevlogen sprekers met zinvolle thema’s in de diverse zalen.

Gastsprekers deze avond zijn Jan Berkelmans (ondernemersacademie), Ivar van Asten (De Startversneller), Jan Helmink (Jarbon), Bert Breukers (ROZ), Ronald Treijtel (Flox ondernemershuis) en een bestuurslid van Broodfonds ‘Aaltens Belegh’.

Onderwerpen die aan bod komen zijn ‘Groei in je ondernemerschap. Leef je droom!’, ‘Hoe verkoop ik mijn handel?’, ‘Nut en noodzaak van netwerken’, ‘Sta even stil bij je onderneming’ en ‘Informatie en oprichting van een tweede lokaal broodfonds’.

De organisatie ligt ook deze keer in handen van Richard Jongetjes (talentverbinder) , Marianne te Linde (Aaltense uitdaging) en Jan Helmink (Jarbon). De kosten voor deelname zijn 15 euro, inclusief koffie of thee en een maaltijdsoep met broodjes en reserveringskosten.

Voor meer info en bestellen tickets ga naar : http://www.zzpdag-aalten.nl/ De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 9 May 2022 Tijd 18:00 - 22:00
Locatie

Gebouw Romienendal aan de Aldanaweg in Aalten (Dale)

Prijs € 15,-
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial