oe aan innovatie inspiratie? Kennispoort Regio Zwolle nodigt je uit voor de XIC Experience op vrijdag 3 juni 2022 op Festival Het Tussenland.

3 June

Toe aan innovatie inspiratie? Kennispoort Regio Zwolle nodigt je uit voor de XIC Experience op vrijdag 3 juni 2022 op Festival Het Tussenland. Ga op tour door Regio Zwolle en neem een kijkje bij een innovatief bedrijf. En laat je verrassen door innovatieve ondernemers bij de uitreiking van de innovatieprijs van Regio Zwolle. Wie van de drie finalisten overtuigt de jury en neemt de innovatieprijs mee naar huis?

Wat kun je verwachten?

Binnenkijken bij bedrijven (optioneel)
Bezoek samen met ondernemers een innovatief bedrijf uit Regio Zwolle. Ieder bedrijf blinkt uit in een ander thema en een andere sector. Kies een bustour uit die jou aanspreekt!

Prijsuitreiking innovatieprijs
De drie finalisten van de innovatieprijs van Regio Zwolle geven een pitch over hun innovatie. Ze halen alles uit de kast om de jury en het publiek te overtuigen.

Elkaar ontmoeten op het festival
Ontmoet andere ondernemers en nieuwe contacten binnen onderwijs en overheid tijdens de borrel na de prijsuitreiking. Geniet van hapjes van verschillende (lokale) foodtrucks. En verken het festivalterrein van Festival Het Tussenland. Laat je onderdompelen in kunst en cultuur!

Bustour: welk bedrijf wil jij bezoeken?
Twee bussen rijden op vrijdag 3 juni 2022 naar verschillende innovatieve bedrijven in Regio Zwolle. Bij welk bedrijf wil jij binnenkijken? Kies een bustour uit en meld je aan.

Internationaal ondernemen: Oxycom in Raalte
Oxycom is wereldwijd toonaangevend in adiabatische koeling. Ze hebben maar één doel: het reduceren van de wereldwijde ecologische footprint benodigd voor het koelen, ventileren en verwarmen van gebouwen. Dit bezoek is in samenwerking met GO4EXPORT.

Innovatief ondernemen: The Green East in Raalte
Maak kennis met de startup mentaliteit van The Green East. Een plek waar ondernemers en studenten de circulaire economie voor de agri- en foodbusiness op gang helpen. Zie hoe startups werken aan innovatieve vraagstukken op het gebied van eiwittransitie en meer.

Aanmelden XIC Experience
Ben jij toe aan innovatie inspiratie? Meld je hier aan voor de XIC Experience. Geef bij je aanmelding aan of je deel wil nemen aan de bustour, prijsuitreiking of het hele programma. Deelname aan het evenement is kosteloos.

Tijden en locatie
Bustour en prijsuitreiking
We vertrekken om 13.30 uur met de bus. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Om 17.30 uur sluiten we de middag af met een hapje en een drankje op Festival Het Tussenland, Terpelkwijkpark, 8011 SG in Zwolle. Meer praktische informatie over de bustour volgt na aanmelding.

Prijsuitreiking
De inloop van de prijsuitreiking is vanaf 16.30 uur. De prijsuitreiking start om 16.45 uur en duurt tot 17.30 uur. Aansluitend kun je netwerken tijdens de borrel. De prijsuitreiking vindt plaats op Festival Het Tussenland, Terpelkwijkpark, 8011 SG in Zwolle.

 

Volg en like ons:
Meld je hier aan
Datum 3 June 2022 Tijd 13:30 - 18:00
Locatie

Festival Het Tussenland, Terpelkwijkpark, 8011 SG in Zwolle

Prijs Gratis
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial