Coach

Margot Morrenhof

Coach
Margot Morrenhof
Bedrijf
Businesscoach | Fundament voor succes
Regio
  • Arnhem
  • Salland
  • Veluwe
Kennisgebieden
  • Leiderschapstraining
  • Management
  • Marketing
  • Marktstrategie
  • Opzet onderneming
Bezoek mijn website

Lekker groeien met je bedrijf – op jouw eigen wijze en vanuit je eigen wijsheid!

Geloof jij ook niet in de marketingtrucjes, succesrecepten en andere hypes die via social media om de oren vliegen?

Wil je dolgraag groeien op je eigen wijze en je intuïtie versterken, niet door harder te werken, maar door met de stroom mee te gaan?

Groeien naar het volgende niveau zonder je authenticiteit in te leveren? Leiding nemen over je leven en business?

Groeien als mens en ondernemer?

Wat Margot haar aanpak onderscheidt is dat ze de kracht van intuïtie, opstellingen en strategie combineert door systemisch te kijken naar jou als ondernemer en naar je bedrijf. Je zal direct merken dat zaken transformeren.

Ze helpt je om patronen te doorbreken zodat jij op je eigen authentieke manier en vol vertrouwen kunt gaan leven en ondernemen. Dat je jezelf gaat laten zien en uitspreken. Dat je krachtige keuzes durft te maken. Dat je focus hebt en daardoor moeiteloos de juiste klanten gaat aantrekken.

Je vindt de antwoorden en het succes niet in nog een opleiding, nog meer kennis of een coach die jou precies vertelt welke stappen je moet zetten. In een strak gestyled marketing- of strategieplan of instafeed.

De antwoorden vind je in jezelf en dat is precies waar haar aanpak over gaat en hoe ze met behulp van het systemisch werken en het versterken van je intuïtie ervoor zorgt dat jij patronen gaat doorbreken.

In het coachprogramma helpt ze jou om je doelen helder te krijgen, focus te behouden en in actie te komen. Al je plannen en kennis in no time te vertalen naar een helder plan, duidelijke doelen en haarscherp concept. Ze helpt je graag, want ze zit vol met ideeën voor jou.

Er is één ding waarmee jij je altijd kunt onderscheiden en dat ben je zelf! Eerst jij en dan je business

Naast haar individuele coaching krijg je ook toegang tot haar online leeromgeving boordevol video’s, tools, stappenplannen en checklists zodat je nog sneller resultaat gaat behalen. Afgelopen jaren coachte ze honderden ondernemers naar een succesvol bedrijf.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial