Meet & Greet businesscoaches en netwerkpartners
ondernemersevent 25 mei

 

Wat leuk dat je interesse hebt om het ondernemersevent van De Startversneller te bezoeken. Naast de vijf businesscoaches die de workshops geven, zijn deze 10 businesscoaches aanwezig op het event, elk met hun eigen expertise. Met wie wil jij het gesprek aangaan?

Roeland Bridié – Hokus FOCUS pas
Laat samen met ondernemerscoach Roeland Bridié jouw bedrijf opbloeien. Succesvol zijn en blijven, ondernemerscoach Roeland Bridié zorgt samen met jou voor de juiste focus. Roeland heeft meer dan 25 jaar ervaring als MKB ondernemer en weet precies door zijn oplossings- en resultaatgerichtheid, betrokken- en doortastendheid jou als startende ondernemer concrete oplossingen aan te reiken die direct toepasbaar zijn. Op zoek naar nieuwe klanten, hulp bij acquisitie nodig, scherp(er) in kaart brengen van jouw ideale doelgroep? Zoek Roeland zeker even op bij de Meet & Greet.

 

Ivar van Asten – Leef je droom!
Van alle starters die Ivar heeft begeleid is na 5 jaar nog steeds meer dan 86% aan het ondernemen. Het motto van Ivar is dan ook: Leef je droom! Hiermee wil Ivar je graag helpen, want er is vaak zoveel meer mogelijk dan je denkt. Ivar heeft een sterk en actueel netwerk dat hij graag voor je inzet en is ook een ervaren klankbord voor al je plannen. Zijn kennis ligt onder andere op het gebied van marketing, sales, netwerken en de bedrijfskundige kant van jouw onderneming. Ook helpt hij studenten bij het ontwikkelen van het ondernemerschap. Wil jij een zeer ervaren businesscoach, ga het gesprek aan met Ivar.

 

Margot Morrenhof – Jouw unieke ik
Margot combineert haar kennis en ervaring van meer dan 20 jaar over het ondernemerschap met krachtige intuïtieve tools, zodat jij grote stappen zet in je eigen ondernemerschap. Zij begeleidt je om belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken. Vanuit daar werkt Margot met jou aan je strategie, positionering en marketing. Jij bent uniek en juist daarmee kan jij je onderscheiden. Groeien met je bedrijf op je eigen wijze en vanuit je eigen wijsheid. Wil je niet langer aanrommelen, maar met focus en actie serieuze stappen zetten? Dan is Margot de aangewezen persoon om het gesprek aan te gaan.

 

Edward van Lunsen – Next level
Na meerdere bedrijven succesvol te hebben opgezet en uitgebouwd, werkt Edward sinds 2014 als businesscoach en mentor. Als oprichter van MKB-adviesbureau Next Gear weet hij hoe pittig het kan zijn om van “een-pitter” door te groeien naar een bedrijf. Edward legt met jou de basis voor jouw “Next Level” op zowel persoonlijk als bedrijfsmatig vlak. Edward zet zijn kennis, ervaring en netwerk graag voor jou in. Zijn expertise helpt je om: jouw unieke aanbod te formuleren, optimale marktbewerking te bepalen en uit te voeren én focus en discipline aan te brengen. Klaar voor een next level met jouw bedrijf, zoek Edward op voor een kennismaking.

 

René Bussink – Juiste dingen op het juiste moment
Beste (bijna) gestarte ondernemer. Jij bent een moedig mens, want jij denkt er serieus over na om jouw eigen pad te gaan bewandelen en jouw (ondernemers)dromen waar te maken. Het is volgens René daarbij essentieel om een goede balans te vinden tussen hard werken en op tijd ontspannen. René helpt jou graag om ervoor te zorgen dat je vanaf de start van jouw bedrijf de juiste dingen op het juiste moment doet, zodat je voldoende tijd en energie overhoudt om geld te verdienen met datgene waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Wil jij een blije ondernemer worden of blijven, René gaat graag het gesprek met je aan.

 

Lotje Vis – Deskundige spiegel
Overweeg jij om voor jezelf te beginnen? Ben je al een tijdje aan het ondernemen, maar heb je hulp nodig om te concretiseren, focus aan te brengen en door te groeien naar het echte ondernemen?  Wil je vanuit jouw expertise en netwerk, jouw propositie verder aanscherpen? Lotje biedt je een deskundige ‘spiegel’. Met ruime ervaring in diverse commerciële- en managementfuncties, als coach van starters en als eigen ondernemer. Zodat jij kunt gaan doen wat je echt wilt, maar wel vanuit een goed onderbouwd plan. Zij zorgt dat je in actie komt en aan het werk (ondernemen) gaat, zodat je je doel ook echt gaat bereiken. Kun jij een spiegel gebruiken, maak dan kennis met Lotje.

 

Martijn Meima – Intuïtief ondernemen
Ben je op zoek naar jouw manier van ondernemen? Zoek je marketing die bij jou past? Wil je jouw zuivere intuïtie en intuïtieve methoden leren inzetten in jouw ondernemerschap? Op zijn eigenwijze combineert hij zijn bedrijfskundige achtergrond met het intuïtieve, het zakelijke met het persoonlijke en het harde met het softe. In de coaching kan hij je helpen keuzes te maken, strategie te bepalen, je verdienmodel helder te krijgen, klanten te werven, werk en privé in balans te houden én de innerlijke blokkades op te ruimen die de groei van je bedrijf in de weg staan. Spreekt dit je aan, dan moet je echt even met Martijn gaan praten.

 

Ruben van den Burg – Commercieel prikkelend
Ruben van den Burg is eigenaar van SalesPrikkels. Als Sales adviseur helpt hij (startende) ondernemers die behoefte hebben aan een frisse commerciële blik. Hij zet zijn enorme passie voor Sales graag in om jou verder te brengen. Met zijn kennis en ervaring in combinatie met een flinke dosis ondernemerschap gaat hij je prikkelen en uitdagen om commercieel stappen te gaan zetten. SalesPrikkels prikkelt je om zelf te zeggen wat je stiekem al wist: ‘Dit ben ik. Dit wil ik. Hier sta ik voor en daar wil ik naar toe!’ En het daarna ook… te dóen!’ Wil jij weten hoe je aan de juiste klanten komt, Ruben kan je dit met veel enthousiasme vertellen.

 

Jitske Westra – Persoonlijk en praktisch
Jitske ziet een wereld voor haar waarin iedereen als mens zijn of haar eigen regie kan pakken in het leven; in welke situatie ook. Vanuit deze kernovertuiging leeft zij en doet ze alles in het dagelijks leven. Precies om die reden is haar persoonlijkheid, manier van coachen en communiceren nuchter, helder en optimistisch. Samen kijkt ze naar je business, waar het stagneert in de groei of juist als het goed gaat; wat heb je nodig voor die next step? Welke patronen zijn er, wat kun je wel of niet zelf doen, waar sta je voor, wat zijn jouw kernwaarden? Zowel het persoonlijke als praktische stuk neemt ze onder de loep. Wil jij de regie in eigen handen nemen, maar kennis met Jitske.

 

Hester ten Dolle – Nieuwe leiderschap
Hester ten Dolle coacht ondernemers met personeel in het nieuwe leiderschap. Met het nieuwe leiderschap maak je de transformatie van controle en beheersing naar vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Hierdoor raken je medewerkers meer betrokken, gemotiveerd, nemen ze eigenaarschap over hun verantwoordelijkheden, leveren ze betere prestaties en werken ze zelfsturend. Waardoor jij als ondernemer meer rust, plezier en vrijheid ervaart in het leidinggeven. Het is haar missie geworden om het nieuwe leiderschap dé norm te laten worden voor alle ondernemers met personeel. Benieuwd of dat nieuwe leiderschap bij je past? Hester kan je er alles over vertellen!

Ben jij op zoek naar een andere specifieke businesscoach, bijvoorbeeld op het gebied van medische of technische innovaties, financiële vraagstukken, of juist HR-vraagstukken? Vraag het tijdens het ondernemersevent aan de adviseurs van De Startversneller, zij kunnen je adviseren over een goede match met de juiste businesscoach specifiek voor jouw vraagstuk.

Tijdens het ondernemersevent zijn een aantal van onze gewaardeerde netwerkpartners aanwezig. Met jarenlange ervaringen op het gebied van ondernemerschap in al haar aspecten, staan zij klaar voor al je vragen. Maak hier handig gebruik van!

Bart Jeurnink is adviseur voor mkb ondernemers bij Kennispoort Regio Zwolle. Hier werken ze hard aan het aanjagen van innovatie. Ondernemers met een vernieuwend idee faciliteren in de realisatie van hun plannen. In zijn rol als MKB adviseur verbindt Bart diverse MKB’ers in 22 gemeentes met als doel de concurrentiepositie van de regio te versterken met kennis van Ondernemers, Onderwijs, Onderzoek & Overheid. Kennispoort Regio Zwolle organiseert voor De Startversneller intervisiebijeenkomsten voor Overijsselse starters.

 

Hans Lenderink is bedrijfsadviseur bij het Ondernemershuis in Deventer, het expertisecentrum en broedplaats voor ondernemers. Hier kun jij als ondernemer terecht met al je vragen. Op de locatie in De Gasfabriek kun je sparren met experts en samenwerken met andere ondernemers. Ook organiseren ze workshops en trainingen voor de groei van jezelf en jouw onderneming. Ondernemershuis Deventer organiseert voor De Startversneller intervisiebijeenkomsten voor Overijsselse starters.

 

Bij Startclub Arnhem hoef je je niet beter voor te doen dan je bent, maar mag jij jezelf zijn. Bij ons vind je echte steun én connectie met andere ondernemers die net met hun bedrijf zijn gestart. Waar nodig, bieden we je een luisterend oor. De Startclub is voor én door starters: waar mogelijk werken we samen met jou als lid voor onze activiteiten.​ De club biedt jou het complete aanbod wat de stad Arnhem jou als beginnende ondernemer te bieden heeft. We helpen je op weg om van je bedrijf een succes te maken. Dit doen we door je te inspireren, je te helpen bij het opbouwen van een netwerk en leads, je te helpen aan de juiste ingangen voor financiering en coaching.

 

Valerie van Zuijlen heeft LABNEST opgericht in 2021 in Ede. LABNEST is een innovatielab dat de Early Phase Innovation & Impact Startup Accelerator aanbiedt. Het is speciaal gericht op de toekomstige generatie van entrepreneurs en pioniers. Bij LABNEST kunnen deze jonge innovators samenwerken, ontwikkelen, creëren en groeien. LABNEST investeert en biedt professionele begeleiding om unieke ideeën voor innovatieve startups verder te ontwikkelen tot succesvolle ondernemingen. Het doel is om jonge ondernemers te helpen bij het realiseren van hun dromen en het bereiken van hun doelen.

 

Bij Starterscollectief Veluwe kun je op een laagdrempelige manier netwerken met andere startende ondernemers tijdens onze maandelijkse netwerkavonden en onze jaarlijkse startersdag. Wij zijn er voor en door starters. Wij informeren en inspireren de starters op de Veluwe graag met interessante thema’s en sprekers, die aansluiten bij het interessegebied van de startende ondernemers. Het Starterscollectief levert hiermee een bijdrage aan een succesvolle start en groei van de startende ondernemers. Deze worden wisselend gehouden in de gemeenten op de Noord-Veluwe die ambassadeur zijn van de stichting. Deze middag zijn wij met een aantal bestuursleden en teamleden aanwezig, waaronder een aantal ondernemerscoaches: Wendy de Haan, Julia Keizer en Edith Stegeman; zij beantwoorden graag jouw vragen.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial