Verkiezing Starter met Impact
2022 Oost-Nederland

Ben jij een startende ondernemer uit Gelderland of Overijssel die impact en verschil maakt? Draagt  jouw onderneming bij aan de maatschappelijke transitie? Geef je dan op voor de verkiezing “Starter met Impact Oost-Nederland 2022” en maak kans op
€ 7.500,- te besteden aan jouw onderneming!

“There’s no planet B.”

                                                                                                 

De Startversneller | Oost NL, organiseert een unieke verkiezing in samenwerking met provincie Gelderland & provincie Overijssel en de programma’s van Oost NL: Groeiversneller, MRP, IRP & Business Angels. Deze verkiezing is voor startende ondernemers (niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KVK) die met het oog op een duurzame toekomst ondernemen. Ben jij in één van de onderstaande SDG’s aan het ondernemen, scroll naar de voorwaarden hieronder en geef je zo snel mogelijk op voor deze verkiezing!

  

Voorwaarden

  • Jouw onderneming staat ingeschreven bij de KVK, maar niet langer dan 5 jaar (4 jaar en 364 dagen);
  • De standplaats van je onderneming is in Gelderland of Overijssel;
  • Je draagt met jouw onderneming bij aan het oplossen van een maatschappelijke uitdaging (Home – SDG Nederland);
  • Je bent beschikbaar op vrijdagmiddag 18 november a.s. om de prijs eventueel feestelijk in ontvangst te nemen;
  • Als je één van de 6 finalisten bent, maken we een wervend promotiefilmpje van jou en je onderneming wat jij en wij kunnen gebruiken op de social media kanalen om jouw winkans te vergroten;
  • Met jouw deelname ga je akkoord met deze voorwaarden.

Procedure

1. Aanmelden vóór zaterdag 1 oktober a.s.
Meld je aan via het aanmeldformulier, klik hiervoor op de volgende link: Aanmelden voor verkiezing Starter met Impact Oost-Nederland 2022 – De Startversneller. Alle aanmeldingen worden zorgvuldig bekeken en beoordeeld. De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury en wel op de volgende punten:

– Draagt jouw dienst en/of product bij aan de oplossingen van de maatschappelijke uitdagingen?
– Is jouw dienst en/of product onderscheidend?
– Is jouw dienst en/of product haalbaar, toepasbaar, vermarktbaar en eventueel schaalbaar?
– Welke (groei)ambities heb je?
– Je bent (voltijd) aan het ondernemen.
– Jouw motivatie waarom je graag deze prijs wilt winnen.

2. Op vrijdag 14 oktober a.s. worden de 6 finalisten bekend gemaakt
Na de beoordeling op bovenstaande punten maken we op vrijdag 14 oktober de 6 finalisten bekend, 3 uit Overijssel en 3 uit Gelderland. Alle finalisten krijgen hier persoonlijk bericht over. Vanaf die dag kan er gestemd gaan worden op deze finalisten. Uiteraard wordt er vanuit onze kanalen aandacht besteed aan alle finalisten en uitgelegd waar en hoe er gestemd kan worden. Er kan gestemd worden tot en met donderdag 17 november a.s.

3. Vrijdagmiddag 18 november a.s. is de feestelijke uitreiking
Op vrijdagmiddag 18 november a.s. vindt op een speciale locatie, de feestelijke uitreiking plaats, in de aanwezigheid van de betrokken gedeputeerden en statenleden van provincie Overijssel & provincie Gelderland, directie van Oost NL, regionale partners, pers en andere genodigden. Deze middag krijgen alle 6 finalisten de mogelijkheid om hun onderneming nog even extra onder de aandacht te brengen, onder het genot van een drankje en hapje.

De kleine lettertjes:
– Het stemmen vindt plaats vanaf 14 oktober a.s. via een beveiligde omgeving;
– Op vrijdagochtend 18 november wordt de winnaar gekozen met de meeste stemmen;
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd;
– Oost NL gaat zorgvuldig om met jouw gegevens en zal deze niet aan derden verstrekken. Mochten er interessante programma’s, subsidies of andere mogelijkheden zijn voor jouw onderneming, zal Oost NL jou daarover benaderen, mits je daarvoor toestemming geeft op het aanmeldformulier.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial