1 maart: Nationale Complimentendag 

1 maart: Nationale Complimentendag 

Wat zit je haar mooi! Wat heb je een leuke trui aan! Wat zie je er goed uit! 

Tegenwoordig durf je haast niet meer een compliment te maken. Want stel je voor dat dit verkeerd wordt geïnterpreteerd. Dat is natuurlijk hartstikke jammer. Want complimenten geven en ontvangen kan erg waardevol zijn. 

Een compliment geven gaat verder dan iets noemen over iemands uiterlijk. Een compliment kan ook gaan over samenwerking, erkenning, waardering. 

Steeds meer startende ondernemers weten de weg naar ons te vinden en al vele startende ondernemers zijn succesvol verder op weg geholpen door een business coach. Zoiets kun je niet alleen. Dat doe je samen. Dankjewel alle fijne collega’s. Maar ook een compliment aan de coaches die met hun initiatieven en inzet De Startversneller mede tot een succes maken. Fijn dat jullie met ons meedenken waar kan en jullie zo goed inzetten voor de startende ondernemers. 

En een compliment aan alle startende ondernemers die hun verhaal open en eerlijk vertelden en zich open hebben gesteld voor verbetering. Dank jullie wel. Jullie zijn allemaal toppers, stuk voor stuk. Op naar nog veel mooie jaren. 

Wie verdient er volgens jou een compliment? Laat het hem of haar weten,  en niet alleen op nationale complimentendag!  

Hartelijke groet,  Team De Startversneller

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial