De Startversneller helpt met bepalen focus

De Startversneller helpt met bepalen focus

In de nieuwsbrief van Startup Gelderland van juli 2018 deelt een van onze starters haar ervaringen met De Startversneller. Ben jij ook een starter met ambities en wil je verder doorgroeien, meld je dan aan voor een voucher t.w.v. 1000,-.

Bouwmeister uit Westervoort is blij met de steun die ze via De Startversneller van coach Jobien Wind van De Eigen Zaak krijgt bij het opzetten van EuroDens. Bouwmeister verzorgt via dit bedrijf de in- en verkoop van kunsttanden en -kiezen ter vervaardiging van gebitsprotheses.

‘De start van het bedrijf eind 2017 ging sneller dan verwacht, waardoor ik veel tegelijk aan het doen was: de inkoop, een folder maken, de webshop opzetten, enzovoort. Voor ik het wist liep ik achter de feiten aan’, vertelt ze. ‘Mijn coach helpt me met het bepalen van mijn focus, structuur aanbrengen, marketing.’

Haar werk bij een tandtechnisch laboratorium en de hoge prijzen van gebitsprotheses in Nederland brachten Bouwmeister op het idee via internet te onderzoeken of dat anders kan. Zo kwam ze uit bij een bedrijf in Schotland dat tanden en kiezen laat produceren. ‘Na een aantal testen in enkele tandtechnische laboratoria blijken deze tanden en kiezen te voldoen aan de kwaliteitseisen. Ze zijn onder meer ISO-gecertificeerd. En de prijzen zijn aanzienlijk lager dan in Nederland’, verklaart Bouwmeister.

De eerste reacties van andere tandtechnische laboratoria zijn goed. De webshop met circa duizend verschillende producten is half juli in de lucht. ‘De frisse kijk van coach Jobien Wind levert verbeterpunten op en zorgt ervoor dat de start van EuroDens efficiënter verloopt.’

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial