Ontvang €1.000,- voor een business coach (GLD)

Kun jij als startende ondernemer wel wat ondersteuning gebruiken bij praktische zaken zoals je financiële administratie of het maken van een goed communicatieplan? Of heb je behoefte aan iemand om mee te ‘sparren’? Iemand die eens meedenkt, je een spiegel voorhoudt of je helpt met dingen waar je tegenaan loopt? Maak gebruik van een business coach!  Vraag bij De Startversneller een voucher aan van €1.000,- voor business coaching en kies de coach die bij jóu past uit een pool van meer dan 70 coaches.

Voucher voor vakgerichte opleiding

De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor Gelderse ondernemers die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KVK. Naast een voucher voor business coaching kun je in aanmerking komen voor een 2e voucher van €1.000,- om te besteden aan het volgen van een vakgerichte opleiding. Ook krijg je informatie over relevante bijeenkomsten en vergroot je je netwerk met organisaties en personen die je helpen bij de groei van je onderneming. Belangrijke voorwaarde is dat je fulltime bezig bent met je bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen. Kijk voor meer informatie op de website van De Startversneller.

‘Zonder coaching misstappen gemaakt’

Een van jonge bedrijven die gebruik maakte van De Startversneller is Startup R-SOLUTION Medical uit Barneveld.  Het bedrijf ontwikkelde een verpakkingsrobot voor de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van ziekenhuizen. De ‘R-APPIT’ die OK instrumenten verpakt vermindert niet alleen de hoeveelheid verpakkingsmateriaal met zo’n 25%, ook zorgt de robot voor een kwaliteitsverbetering op de afdeling. Voor oprichters Mariska van der Vliet en Niels Welling heeft een CSA geen geheimen maar een bedrijf runnen is een ander verhaal. Startversneller-coach Lizanne Jakobs helpt de starters met de zakelijke kant van een onderneming. Niels: “Zonder coaching hadden we waarschijnlijk een aantal misstappen gemaakt op gebied van internationale distributie.”

De Startversneller wordt medegefinancierd door de provincie Gelderland. Programmamanager is ontwikkelingsmaatschappij Oost NL.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial