VIDEO Terugblik Ondernemersevent

VIDEO Terugblik Ondernemersevent

​​​​​​​We kijken terug op een geslaagd event! Donderdag 25 mei 2023 kwamen startende ondernemers en businesscoaches samen bij Oost NL voor het Ondernemersevent van De Startversneller.

Vragen stellen

Naast uitleg over het programma De Startversneller en ervaringen van twee deelnemers, verzorgde prof. Nico Schraag een masterclass ‘vragend verbinden’. Over ‘krommunicatie’, ‘pretwerken’, en vragen stellen. Moraal van zijn verhaal: ‘telling is not selling’; door de juiste vragen te stellen bereik je meer.

Workshops en netwerken

Bezoekers namen deel aan twee workshoprondes, over bijvoorbeeld het belang van een goed business model, de geheimen van mond-tot-mondreclame, en over netwerken: waarom en hoe?

Tijdens de afsluitende borrel werd er een beetje gepretwerkt en veel genetwerkt.

Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie.

Event gemist en belangstelling voor De Startversneller? Vrijdag 2 juni 2023 zijn we aanwezig op het Impactfestival in Apeldoorn.

De Startversneller is een programma voor ondernemers in Gelderland en Overijssel die nog geen 5 jaar staan ingeschreven bij de KVK, gefinancierd door de provincie Gelderland en de provincie Overijssel. Oost NL is programmanager.

Volg en like ons:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial